Cauti o firma de curatenie?

Best Clean este o companie din Alba Iulia care si-a inceput activitatea in anul 2007, avand ca obiect de activitate prestarea de servicii de curatenie, la cele mai inalte standarde.

+40 786 317 278

Proiecte Best Clean

cLIENTI Best Clean

Brand 4
Brand 1
Brand 2
Brand 3

Ne adresam tuturor clientilor industriali, spatii de productie (indiferent de industrie), centre logistice si depozitare, parcari subterane si supraterane etc.

Ne deplasam in toata tara pentru lucrari ocazionale (curatenie dupa constructor, curatenie generala sau operatiuni speciale de curatenie) si de asemenea serviciile noastre de curatenie de intretinere le desfasuram pe tot teritoriul tarii

Oferind o gama diversificata de servicii de curatenie si pentru toate tipurile de clienti, ofertele noastre sunt personalizate in functie de mai multi facturi. In functie de tipul spatiului si destinatia lui, in functie de dimensiunea si nevoia de resursa umana, in functie de tipul operatiuniilor prestate si de tipul contractului (intretinere sau lucrari ocazionale)

Servicii de curatenie industriala

Spatiile industriale, indiferent de tipul industriei necesita o atentie deosibita din punct de vedere al mentenantei si igienei. De ce? Pentru ca riscurile la locul de munca sunt ridicate, pentru ca nevoia de confort in randul angajatilor este obligatoriu pentru un randament sporit si pentru ca prin externalizarea serviciilor de curatenie inseamna analiza si costuri reduse. Detinem utilaje pentru spalarea pardoselilor industriale, echipamente pentru spalat cu presiune de mare putere pentru spalarea peretilor interior si exteriori, masini de maturat exterioare si alte echipamente pentru a face fata cu succes la absolut orice solicitare.

Toate activitatiile companiei noastre sunt discutate si programate cu beneficiarul astfel incat termenele propuse sa fie realizate tinand cont de faptul ca de multe ori activitatea clientilor depinde de firma de curatenie.

Suntem o companie cu peste 120 de angajati in toata tara, impartiti intre punctele de lucru fixe si echipe mobile pregatite sa intervina in cel mai scurt timp posibil la orice solicitare. 

Lucram cu producatori, lideri mondiali in industria de curatenie, utilaje de curatenie (Hako, Nilfisk, Columbus, Fimap, Comac si TMB), echipamente de curatenie (Filmop, TTS, PPS, UNGER, IPC) si detergenti profesionali (Kiehl, Ecolab, Diversey). 

Operatiuni de curatenie industriala