Ai probleme cu daunatorii?

Best Clean te ajuta sa scapi de problema daunatorilor fie rozatoare sau insecte zburatoare, gandaci de bucatarie sau alti daunatori.

+40 786 317 278

cLIENTI Best Clean

Brand 4
Brand 1
Brand 2
Brand 3

Servicii deratizare, dezinsectie si dezinfectie

Asiguram servicii de combatere a daunatorilor (servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie si tratamente fitosanitare) atat persoanelor fizice cat si institutiilor publice si firmelor. 

Compania noastra detine toate avizele si autorizatiile pentru prestarea serviciilor conform normelor in vigoare, de asemenea avem in dotare echipamente pentru serviciile de dezinsectie si dezinfectie pentru spatii interioare si exterioare (pompe, nebulizatoare si termonebulizatoare. 

Suntem o companie cu peste 120 de angajati in toata tara, impartiti intre punctele de lucru fixe si echipe mobile pregatite sa intervina in cel mai scurt timp posibil la orice solicitare. 

Lucram cu producatori, lideri mondiali in industria de pest control, echipamente (Stihl, Solo, Igeba, Volpi, 3M) si substante biocide (Bayer, Ghilotina, CatchMaster, Syngenta etc). 

Principalii daunatori

Ne adresam tuturor clientilor industriali, spatii de productie (indiferent de industrie), centre logistice si depozitare, parcari subterane si supraterane etc.

Potrivit legislatiei in vigoare acest serviciu este obligatoriu pentru societatile cu domenii de activitate alimentatie publica si se impune interventia ori de cate ori este nevoie

Ofertele noastre sunt personalizate in functie de mai multi factori. In functie de tipul spatiului si destinatia lui, in functie de suprafata totala, in functie de tipul operatiuniilor prestate si de tipul contractului si de periodicitate.