Cauti o firma de curatenie?

Best Clean este o companie din Alba Iulia care si-a inceput activitatea in anul 2007, avand ca obiect de activitate prestarea de servicii de curatenie, la cele mai inalte standarde.

+40 786 317 278

Proiecte Best Clean

cLIENTI Best Clean

Brand 4
Brand 1
Brand 2
Brand 3

Serviciile noastre de curatenie se adreseaza la toata toata industria de retail. Supermarket-uri si hipermarket-uri, galerii comerciale si mall-uri, magazine de mici si mari dimensiuni alimentare sau nealimentare.

Ne deplasam in toata tara pentru lucrari ocazionale (curatenie dupa constructor, curatenie generala sau operatiuni speciale de curatenie) si de asemenea serviciile noastre de curatenie de intretinere le desfasuram pe tot teritoriul tarii

Oferind o gama diversificata de servicii de curatenie si pentru toate tipurile de clienti, ofertele noastre sunt personalizate in functie de mai multi facturi. In functie de tipul spatiului si destinatia lui, in functie de dimensiunea si nevoia de resursa umana, in functie de tipul operatiuniilor prestate si de tipul contractului (intretinere sau lucrari ocazionale)

Curatenie hipermarketuri si supermarketuri

Suntem o companie specializata in prestarea serviciilor profesionale de curatenie pentru centre comerciale, mall-uri, hipermarket-uri si supermarket-uri. Detinem echipamente de ultima generatie, utilaje pentru orice operatiune de curatenie (masini de spalat pardoseli impinse si cu om la bord, masini monodisc pentru spalarea in profunzime a pardoselilor, aparate profesionale cu presiune pentru spalatul fatadelor, carucioarelor si de asemenea pardoselilor exterioare si echipamente industriale de maturat pentru parcarile centrelor comerciale).

Suntem o companie cu peste 120 de angajati in toata tara, impartiti intre punctele de lucru fixe si echipe mobile pregatite sa intervina in cel mai scurt timp posibil la orice solicitare. 

Lucram cu producatori, lideri mondiali in industria de curatenie, utilaje de curatenie (Hako, Nilfisk, Columbus, Fimap, Comac si TMB), echipamente de curatenie (Filmop, TTS, PPS, UNGER, IPC) si detergenti profesionali (Kiehl, Ecolab, Diversey). 

Operatiuni de curatenie pentru supermarket-uri