Cauti o firma de curatenie?

Best Clean este o companie din Alba Iulia care si-a inceput activitatea in anul 2007, avand ca obiect de activitate prestarea de servicii de curatenie, la cele mai inalte standarde.

+40 786 317 278

Proiecte Best Clean

cLIENTI Best Clean

Brand 4
Brand 1
Brand 2
Brand 3

Compania Best Clean ofera servicii de curatenie catre institutii publice si firme indiferent de tipul locatiei sau activitatea desfasurata. 

Ne deplasam in toata tara pentru lucrari ocazionale (curatenie dupa constructor, curatenie generala sau operatiuni speciale de curatenie) si de asemenea serviciile noastre de curatenie de intretinere le desfasuram pe tot teritoriul tarii

Oferind o gama diversificata de servicii de curatenie si pentru toate tipurile de clienti, ofertele noastre sunt personalizate in functie de mai multi facturi. In functie de tipul spatiului si destinatia lui, in functie de dimensiunea si nevoia de resursa umana, in functie de tipul operatiuniilor prestate si de tipul contractului (intretinere sau lucrari ocazionale)

Operatiuni speciale de curatenie

Le numi operatiuni speciale de curatenie pentru ca nu sunt servicii uzuale, sunt acele servicii care le desfasuram ocazional si la cererea clientului. In aceasta categorie de servicii intra decaparea, aplicarea protectiei pe pardoseli si/sau reconditionarea pardoselilor. De asemenea compania noastra ofera servicii de lucru la inaltime spalat fatade cladiri foarte inalte, spalat mochete la restaurante, hoteluri si sali de evenimente, spalat obiecte tapitate (scaune restaurante, canapele si coltare) etc.

Toate activitatiile companiei noastre sunt discutate si programate cu beneficiarul astfel incat termenele propuse sa fie realizate tinand cont de faptul ca de multe ori activitatea clientilor depinde de firma de curatenie.

Suntem o companie cu peste 120 de angajati in toata tara, impartiti intre punctele de lucru fixe si echipe mobile pregatite sa intervina in cel mai scurt timp posibil la orice solicitare. 

Lucram cu producatori, lideri mondiali in industria de curatenie, utilaje de curatenie (Hako, Nilfisk, Columbus, Fimap, Comac si TMB), echipamente de curatenie (Filmop, TTS, PPS, UNGER, IPC) si detergenti profesionali (Kiehl, Ecolab, Diversey). 

Operatiuni speciale de curatenie